DANI OTVORENIH VRATA EU PROJEKATA

Povodom obilježavanja desete godišnjice ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju, Grad Vukovar je na poziv Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije organizirao „Dane otvorenih vratima EU projekata“. Cilj održavanja „Otvorenih vrata EU projekata“ je najširoj javnosti predstaviti projekte koji su dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što su energetika, istraživanje i razvoj, kultura, obrazovanje, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam, zdravlje i mnoga druga.

Djelatnici Upravnog odjela za gospodarstvo Grada Vukovara zajedno s djelatnicima Razvojne agencije Vukovar su 30. lipnja 2023. godine od 9 sati na vukovarskoj gradskoj tržnici putem informativnog štanda predstavili zainteresiranim građanima uspješno provedene projekte Grada Vukovara sufinancirane iz fondova Europske unije, uz podjelu promidžbenih materijala provedenih projekata Grada Vukovara.

Tržnica u Vukovaru proglašena je 2018. godine najboljom europskom poslovnom zgradom što je ogromno priznanje za arhitekte i cijeli grad. Stoga je upravo gradska tržnica odabrana za održavanje dana „Otvorenih vrata EU projekata“, te da svojim primjerom EU projekt „Izgradnja gradske tržnice u naselju Olajnica u Vukovaru” posluži kao motivacija i inspiracija svim budućim korisnicima koji svoje ideje žele financirati sredstvima iz fondova Europske unije.

 

VURA d.o.o.

VURA – Razvojna agencija Vukovar d.o.o. za promicanje razvoja

Dr. Franje Tuđmana 13, 32000 Vukovar

OIB: 35723009241 / MB: 2420970 

TEL: +385(32) 638 -775

EMAIL: vura@vura.hr